Praline-Tort De Dovleac
Praline-tortul de dovleac necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 445 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, nuci pecan, condimente de plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, Tort De Praline Cu Dovleac, și Praline-Tort De Dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. în cratița grea de 1 litru, se amestecă untul, frișca și zahărul brun. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, doar pana se topeste untul.
Se toarnă în două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci fără grăsime; presărați uniform cu 3/4 cană de nuci pecan.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, dovleac, apă, ulei, ouă și 1 linguriță de condiment de plăcintă cu dovleac cu mixer electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Puneți cu grijă aluatul peste amestecul de nuci pecan în fiecare tigaie.
Coaceți 41 până la 47 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se amestecă restul de 1/2 linguriță de condimente de plăcintă cu dovleac în glazură. Pentru a asambla tortul, Așezați 1 strat, cu pralina în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu jumătate din glazură. Se acoperă cu al doilea strat, cu pralina în sus; se întinde glazura rămasă până la marginea stratului.
Stropiți cu topping de caramel și nuci pecan suplimentare. A se păstra ușor acoperit la frigider.