Rețeta New Orleans Bacon Praline poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 199 de calorii, 4 g de proteine și 19 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare de masă, smântână grea, zahăr brun și nuci pecan. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Praline în stil New Orleans, Praline cu slănină cu lapte și Ah Shucks! Bacon BBQ Stridii așa cum o fac în New Orleans..
Instrucțiuni
1
Echipament special: termometru pentru bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați 1 tavă de foaie cu ramă cu folie groasă și alta cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați un grătar de copt peste tava tapetată cu folie și aranjați feliile de slănină peste grătar una lângă alta, dar fără a se suprapune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți până devine crocant, 15 până la 18 minute. Când se răcește suficient de manipulat, se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o cratiță mică, la foc moderat, se topesc 3 linguri de unt și 3 linguri de zahăr brun, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați nucile pecan și amestecați până când nucile pecan sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
8
Se toarnă pe o altă tavă fără căptușeală și se coace până se rumenește, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Lasa sa se raceasca.
10
Puneți restul de 2 căni de zahăr brun într-o cratiță grea de 3 litri, având grijă să nu ajungă zahăr pe părțile laterale ale cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați smântâna, restul de 2 linguri de unt și sare și fierbeți la foc foarte mic (nu lăsați să fiarbă), amestecând des cu o spatulă de cauciuc, până se dizolvă zahărul, 10-15 minute. Spălați toate cristalele de zahăr de pe marginea cratiței cu o pensulă de patiserie înmuiată în apă rece. Prindeți un termometru de bomboane în cratiță și fierbeți siropul la foc moderat până când înregistrează 236 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând termometrul pe loc și lăsați să se răcească până când siropul înregistrează 220 de grade F, 1 până la 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați slănina și nucile pecan. Lucrând rapid, scăpați 1 lingură de praline pe tava tapetată cu pergament. Dacă amestecul începe să se întărească, puneți din nou pe aragaz la foc moderat-mic și lăsați-l să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
13
Lăsați pralinele să stea până se întăresc, aproximativ 45 de minute.
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!