Prajitor De Paine Biscuiti

Prajitor De Paine Biscuiti
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Biscuiții cu prăjitor de pâine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 20. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină de porumb, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Gem Prăjitor De Pâine Tarte, Prăjitor De Pâine De Casă Strudels, și Căpșuni Prăjitor De Pâine Tarte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute. Pentru a face inele de crumpet, tăiați folia de aluminiu în bucăți de 7x12 inch. Îndoiți pe jumătate pe lungime și apoi în treimi, făcând 6 straturi. Formați-vă într-un cerc cu diametrul de 3 1/2 inch și închideți banda la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrumpetsCrumpets
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Se amestecă amestecul de lapte, ulei și drojdie. Bateți bine până se omogenizează. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 60 de minute. Ungeți ușor sau ungeți interiorul inelelor de crumpet și înmuiați inelele în făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
CrumpetsCrumpets
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți o tavă sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Presărați făină de porumb pe tavă și așezați inelele pe tavă. Dezumflați aluatul amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă 1/4 cană de bătut în fiecare inel. Gatiti incet timp de aproximativ 10 minute sau pana se rumenesc. Scoateți cu grijă inelele și întoarceți biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
7
Coaceți pe a doua parte aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați într-un suport pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista