Prajitor De Paine Biscuiti
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Biscuiții cu prăjitor de pâine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 20. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină de porumb, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Gem Prăjitor De Pâine Tarte, Prăjitor De Pâine De Casă Strudels, și Căpșuni Prăjitor De Pâine Tarte.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute. Pentru a face inele de crumpet, tăiați folia de aluminiu în bucăți de 7x12 inch. Îndoiți pe jumătate pe lungime și apoi în treimi, făcând 6 straturi. Formați-vă într-un cerc cu diametrul de 3 1/2 inch și închideți banda la exterior.
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Se amestecă amestecul de lapte, ulei și drojdie. Bateți bine până se omogenizează. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 60 de minute. Ungeți ușor sau ungeți interiorul inelelor de crumpet și înmuiați inelele în făină de porumb.
Încălziți o tavă sau o tigaie la foc mediu.
Presărați făină de porumb pe tavă și așezați inelele pe tavă. Dezumflați aluatul amestecând.
Se toarnă 1/4 cană de bătut în fiecare inel. Gatiti incet timp de aproximativ 10 minute sau pana se rumenesc. Scoateți cu grijă inelele și întoarceți biscuiții.
Coaceți pe a doua parte aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Transferați într-un suport pentru a se răci.