Pot-au-Feu

Pot-au-Feu
Pot-au-Feu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1117 calorii, 82G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, tarhon, varză savoy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Bon Appetit are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și O Oală Fajita Paste.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente și 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Așezați pieptul și coastele scurte într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se toarnă saramură pentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Scoateți carnea; clătiți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați primele 6 ingrediente în centrul unui strat triplu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma un pachet pentru buchet garni. Înfășurați oasele măduvei în pânză de brânză; legați într-un pachet cu sfoară. Dacă doriți, legați cozile de bou cu sfoară în jurul circumferinței pentru a împiedica carnea să cadă de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OxtailOxtail
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
7
Așezați piept, coaste scurte, Garni de buchet, oase de măduvă, cozi de bou, oase de vită, oase de vițel, piept de vițel, 2 morcovi tocați, țelină și ceapă într-o oală grea foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De MăduvăOase De Măduvă
OS De VițelOS De Vițel
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OxtailOxtail
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați apă pentru a acoperi carnea (aproximativ 7 qt.). Aduceți la fierbere, îndepărtând orice gunoi și grăsime care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți, degresând ocazional, până când coastele scurte sunt fragede, 22 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Transferați coaste scurte într-un vas de copt de 13x9x2"; adăugați 4 căni de bulion din oală și cort cu folie pentru a menține carnea caldă și umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați cârnați în oală; continuați să fierbeți până când cârnații sunt fierți și carnea rămasă este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați cârnați, piept, cozi de bou și oase de măduvă în farfurie cu coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
OxtailOxtail
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
12
Așezați o strecurătoare mare peste o altă oală mare; strecurați bulionul, aruncând carnea rămasă, oasele și alte solide în strecurătoare. (Ar trebui să aveți aproximativ 10 căni de bulion.) Întoarceți bulionul la fierbere; adăugați rutabagas, varză, cartofi și bucăți de morcovi de 2". Fierbeți până când legumele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a face salsa verde. Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte. Se amestecă crme frache și hreanul într-un alt castron mic; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Transferați legumele într-un platou. Tăiați subțire pieptul împotriva bobului; tăiați cârnații în bucăți de 2". Întoarceți carnea în vasul de copt. Condimentează bulionul în oală după gust cu sare și piper; împărțiți între boluri. (Rezervați bulion din carne pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Serviți carne și legume cu salsa verde, hrean crme frache și ambele muștar în boluri mici alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Se servește cu pâine de țară prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară

Ingrediente

454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi pentru copiicartofi pentru copii907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoase de vităoase de vită907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpiept de vităpiept de vită34 ' bucăți coaste scurte de vită cu OS4 ' bucăți coaste scurte de vită cu OS1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi8creveți și cu venePâine de țară feliată prăjităPâine de țară feliată prăjită454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2')morcovi mari (aproximativ, curățați (2 tocați, 3 tăiați în bucăți de 2')2tulpini de țelină, tocatetulpini de țelină, tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCR ing. ing. ing. ing. ingCR ing. ing. ing. ing. ing8creveți și cu veneMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt10crenguțepătrunjel cu frunze platepătrunjel cu frunze plate2frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)3frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)frunze de dafin proaspete (sau 1 uscate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocat măruntarpagic proaspăt tocat mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltarhon proaspăt tocat fintarhon proaspăt tocat fin1capusturoi, înjumătățit transversalusturoi, înjumătățit transversal454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați de usturoicârnați de usturoi2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyhrean alb preparat, scurshrean alb preparat, scurs1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat32'-3' -oase lungi de măduvă2'-3' -oase lungi de măduvă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapă, cantonatăceapă, cantonată907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoxtailsoxtails454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în penerutabagas (aproximativ, decojite, tăiate în pene454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățitcap mic de varză savoy (aproximativ, înjumătățit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie10crenguțe2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOvițel de sânvițel de sân454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOoase de vițeloase de vițel8creveți și cu veneMuștar din cereale integraleMuștar din cereale integrale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista