Porumb și roșii de sud-vest
Southwest Corn and Tomatoes este o garnitură care servește 6. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 138 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru, ardei jalapeno, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Southwest Corn Bread Umplutură cu porumb și ardei iute verzi, Southwest Mac și roșii umplute cu brânză și Southwest Corn Salsa.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați porumbul, roșiile, ceapa, jalapenos și usturoiul.
Stropiți cu ulei; arunca pentru a acoperi.
Transferați la un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425° timp de 20-25 de minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând de două ori. Se pune într-un castron. Se amestecă coriandru și sare.