Porumb prăjit și tocăură de pui

Porumb prăjit și tocăură de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați porumb prăjit și tocăură de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 428 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,13 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Un amestec de cartofi dulci, sare și piper kosher, rulouri din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este destul de bun. Încercați Cioda de pui și porumb cu cartofi prăjiți , Cioda de porumb Poblano prăjită cu pui și cârnați și Cioda de porumb prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Pune porumbul pe o tavă de copt cu ramă; se prăjesc, răsucind, până se carbonizează ușor pe toate părțile, 5 până la 8 minute. (Ca alternativă, porumbul este carbonizat direct pe un arzător cu gaz sau pe un grătar la foc mediu-mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Frunze De Cimbru Mărunțit (din 4 Crenguțe Mari)1 1/2 Linguriță Frunze De Cimbru Mărunțit (din 4 Crenguțe Mari)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Tocate (din 4 Crengute Mari)Frunze De Cimbru Tocate (din 4 Crengute Mari)
(din 4 Crengute Mari)(din 4 Crengute Mari)
3
Transferați pe o placă de tăiat; se lasa putin sa se raceasca, apoi se taie miezul si se transfera intr-un bol. Lucrând peste bol, treceți dosul unui cuțit de bucătar în josul știuleților pentru a extrage sucurile; aruncați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Topiți untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați toate, cu excepția 2 linguri de ceață, țelina, cartofii dulci, cimbru, cayenne, 1/2 linguriță de sare și câteva felii de piper negru. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Se presara faina de porumb; gătiți, amestecând, până se prăjește ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
7
Adăugați porumbul, sucurile sale și 5 căni de apă. Creșteți focul la mare și aduceți la fiert. Reglați focul pentru a menține fierberea și gătiți, amestecând din când în când, până când cartofii dulci sunt fragezi și supa s-a îngroșat ușor, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
8
Reduceți focul la mediu scăzut și adăugați puiul și laptele. Gatiti pana cand puiul este incalzit, 2-3 minute (nu fierbeti). Se condimentează cu sare și piper negru. Acoperiți fiecare porție cu ceapă rezervată și serviți cu rulourile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Rulouri De CinăRulouri De Cină
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
9
Fotografie de Charles Masters

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. The Naked Winery Foreplay, Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Acest Chardonnay 100% oferă pe nas arome bogate de fructe tropicale și citrice. Fructele citrice coapte agățate jos se simt cărnoase și moi în gură. O scurtă perioadă de timp pe stejar oferă invitații minunate și curate pentru a vă bucura de o sesiune prelungită de Preludiu. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțurilor, încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin seara. „Încerim să tachinem” cu etichetele sunt doar puțin riscante, deoarece credem că experiența din jurul vinului ar trebui să fie distractivă. Creați atmosfera pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare. Obțineți Uncorked® și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista