Porumb pe știulete cu brânză și var
Porumb pe știulete cu brânză și Var este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, pene de var, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb pe știulete cu brânză și var, Porumb la grătar cu brânză și var, și Porumb la grătar cu ardei iute, brânză și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor porumbul cu ulei și așezați-l pe grătarul fierbinte, întorcându-se ocazional, până când sâmburii se rumenesc în pete, aproximativ 10 minute.
În timp ce porumbul este la grătar, într-un castron mic, amestecați împreună maioneza și cayenne. Folosind găurile mici în formă de lacrimă pe o răzătoare cu patru fețe, radeți cotija.
Ungeți amestecul de maioneză pe porumb fierbinte și presărați cu cojita.
Serviți porumbul pe știulete cu pene de var.