Porumb murat pe stiuleți

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., porumb murat pe stiule ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 355 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 1,95 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână condimente pentru murături, porumb urechi, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cățelușii de știuleți de porumb (câini de porumb), Căței de știulete de porumb (câini de porumb) și de porumb pe știulete.
Instrucțiuni
Clătiți porumbul și puneți-l într-un castron mare cu sare și apă cât să o acopere. Se da la frigider pana este nevoie. Sterilizați două borcane de 1 litru în apă clocotită timp de 5 minute.
Într-o oală mare, amestecați oțetul, zahărul și condimentul pentru murături.
Adăugați foile de dafin și batonul de scorțișoară. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând din când în când pentru a vă asigura că zahărul s-a dizolvat.
Scurgeți și clătiți porumbul sub apă rece.
Adăugați în oală cu amestecul de murături. Reveniți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți porumbul cu o lingură cu fantă și umpleți borcanele sterile.
Scoateți batonul de scorțișoară și foile de dafin din lichid și aruncați-le. Umpleți borcanele de porumb cu amestecul de oțet până la 1/2 inch de vârf. Porumbul trebuie acoperit complet. Ștergeți marginile borcanelor cu o cârpă curată. Sigilați cu capace și inele.
Procesați borcanele într-o baie de apă fierbinte pentru timpul recomandat de extensia locală din zona dumneavoastră. Majoritatea zonelor necesită aproximativ 10 minute într-o baie de apă la 180 de grade F (82 de grade C). Dati la frigider dupa deschidere.