Porumb Mexican la grătar cu cremă
Porumb Mexican la gratar cu Crema ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, pudră de chili chipotle, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Cilantro Crostini, Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Cilantro Crostini, și Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Așezați porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti 12 minute sau pana cand porumbul se rumeneste usor, intorcandu-se frecvent.
Așezați porumbul pe un platou; stropiți cu crema.
Se presară cu amestec de chipotle.
Se ornează cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.