Porumb Mexican la grătar cu cremă

Porumb Mexican la grătar cu cremă
Porumb Mexican la gratar cu Crema ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, pudră de chili chipotle, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Cilantro Crostini, Porumb La Grătar, Crema Mexicana Și Cilantro Crostini, și Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați primele 3 ingrediente.
3
Așezați porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti 12 minute sau pana cand porumbul se rumeneste usor, intorcandu-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați porumbul pe un platou; stropiți cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
PorumbPorumb
5
Se presară cu amestec de chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6
Se ornează cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista