Porumb Maghiran la gratar

Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Porumbul de maghiran la gratar ar putea fi o reteta grozava de incercat. O porție conține 260 de calorii , 5 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,72 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună pentru The Fourth Of July . Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, sare, crenguțe de maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe de porumb cu porumb proaspăt , găluște de porumb, ceapă și cotija într-o supă de porumb cu nucă de cocos și salată de porumb proaspăt la grătar .
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, combinați măghiranul tocat, sucul de lămâie, 1/3 cană unt și 1/4 linguriță sare; puse deoparte.
Cojiți cu grijă coaja de porumb la 1 inch de fund; îndepărtați mătasea.
Combinați untul rămas și sarea; răspândit peste porumb. Acoperiți cu crenguțe de maghiran. Înfășurați din nou porumbul în coji și asigurați-l cu sfoară de bucătărie.
Prăjiți porumb, acoperit, la foc mediu, timp de 25-30 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-l din când în când.
Scoateți crenguțele de maghiran.
Serviți porumb cu amestecul de unt rezervat.