Porumb Maghiran la gratar

Porumb Maghiran la gratar
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Porumbul de maghiran la gratar ar putea fi o reteta grozava de incercat. O porție conține 260 de calorii , 5 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,72 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună pentru The Fourth Of July . Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, sare, crenguțe de maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe de porumb cu porumb proaspăt , găluște de porumb, ceapă și cotija într-o supă de porumb cu nucă de cocos și salată de porumb proaspăt la grătar .

Instrucțiuni

1
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, combinați măghiranul tocat, sucul de lămâie, 1/3 cană unt și 1/4 linguriță sare; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
MaghiranMaghiran
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Cojiți cu grijă coaja de porumb la 1 inch de fund; îndepărtați mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
3
Combinați untul rămas și sarea; răspândit peste porumb. Acoperiți cu crenguțe de maghiran. Înfășurați din nou porumbul în coji și asigurați-l cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Prăjiți porumb, acoperit, la foc mediu, timp de 25-30 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-l din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți crenguțele de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
6
Serviți porumb cu amestecul de unt rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista