Porumb la grătar pe Știulet cu unt de jalape prăjit
Porumbul la grătar pe Știulet cu unt jalape prăjit este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți urechi de porumb, miere, ardei jalape și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Jalapeno, Porumb la grătar cu unt Jalapeno-usturoi, și Porumb La Grătar Cu Jalapeincalro-Unt De Lime.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați jalapeo pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți timp de 10 minute sau până când sunt înnegrite și carbonizate, întorcându-se ocazional.
Așezați jalapeo într-o pungă mică de hârtie și pliați bine pentru a sigila.
Lăsați să stea 5 minute. Curățați și aruncați piei; tăiați jalapeo pe jumătate pe lungime. Aruncați tulpina, semințele și membranele. Se toacă fin jalapeo.
Combinați jalapeo, untul, coaja de tei, mierea și sarea într-un castron mic; se amestecă bine.
Așezați porumbul pe grătar. Acoperiți și grătiți timp de 10 minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se ocazional.
Așezați porumbul pe farfuria de servire; periați cu unt de jalapeo.