Porumb la grătar cu unt de miere
Porumb la grătar cu unt de miere ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și La locul de muncă: porumb la grătar pe Știulet cu unt de busuioc cu miere, Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile, și Cilantro, miere și unt de Chile pentru porumb la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute, întorcându-se frecvent.
Combinați untul, mierea, sarea și ardeii; periați peste porumb.