Porumb Dulce La Grătar

Porumb Dulce La Grătar
Porumbul dulce la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 208 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Porumb Dulce La Grătar, Salsa De Porumb Dulce La Grătar, și Porumb Dulce La Grătar Adobo.

Instrucțiuni

1
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 1 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Se amestecă împreună uleiul de nuci de macadamia și untul topit într-un castron. Se condimentează cu usturoi, rozmarin, salvie, busuioc, cimbru, sare și piper; se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se scurge porumbul și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Întindeți amestecul de unt uniform peste fiecare ureche de porumb și așezați fiecare bucată pe un pătrat de folie de aluminiu. Înfășurați strâns fiecare ureche și perforați pentru a permite excesul de abur să scape în timpul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Grătiți știuleții de porumb până se înmoaie, aproximativ 20 până la 30 de minute, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți de pe grătar și verificați dacă este gata; dacă porumbul nu este gata, continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista