Porumb Dulce La Grătar
Porumbul dulce la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 208 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Porumb Dulce La Grătar, Salsa De Porumb Dulce La Grătar, și Porumb Dulce La Grătar Adobo.
Instrucțiuni
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 1 până la 3 ore.
Se amestecă împreună uleiul de nuci de macadamia și untul topit într-un castron. Se condimentează cu usturoi, rozmarin, salvie, busuioc, cimbru, sare și piper; se amestecă parmezanul.
Se scurge porumbul și se usucă.
Întindeți amestecul de unt uniform peste fiecare ureche de porumb și așezați fiecare bucată pe un pătrat de folie de aluminiu. Înfășurați strâns fiecare ureche și perforați pentru a permite excesul de abur să scape în timpul grătarului.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Grătiți știuleții de porumb până se înmoaie, aproximativ 20 până la 30 de minute, întorcându-se frecvent.
Scoateți de pe grătar și verificați dacă este gata; dacă porumbul nu este gata, continuați să gătiți încă 5 minute.