Porumb Dip II este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 330 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză cheddar, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Bacon Ranch Porumb Dip, Pizza Dip, și Dip De Caramel Sărat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de servire, amestecați porumbul, maioneza, smântâna, ceapa verde, coriandrul, brânza Cheddar și sucul de lămâie. Condimentează cu chimen, piper cayenne și sare. Se amestecă pentru a se amesteca în condimente, apoi se dă la frigider până se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)