Porumb Dip II
Porumb Dip II este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 330 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză cheddar, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Bacon Ranch Porumb Dip, Pizza Dip, și Dip De Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, amestecați porumbul, maioneza, smântâna, ceapa verde, coriandrul, brânza Cheddar și sucul de lămâie. Condimentează cu chimen, piper cayenne și sare. Se amestecă pentru a se amesteca în condimente, apoi se dă la frigider până se răcește înainte de servire.