Porumb de tarhon pe Știulet
Tarhon porumb pe știulete ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.17 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de soia, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Porumb Tarhon, Pudră De Porumb Tarhon, și Pudră De Porumb Din New York Cu Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare spic de porumb cu o crenguță de tarhon pe un 14-in. x 12-în. bucată de folie rezistentă. Îndoiți folia peste porumb și sigilați bine. Gratiți porumbul, acoperit, la foc mediu timp de 10-12 minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Într-un castron mic, combinați untul, sosul de soia și tarhonul tocat. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape; periați porumbul cu amestec de unt.