Porumb Cu Chile-Unt De Tei
Porumb cu unt Chile-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coriandru, suc de lime, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Porumb cu unt de tei Chile, Porumb gătit în coji pe grătar cu unt de Chile-Lime, și Porumb Pe Știulet Cu Chile Și Var.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu înalt.
Combinați untul, usturoiul, sucul de lămâie, coriandrul, pasta de chile și chimenul într-un castron.
Se adaugă sare și piper; se amestecă bine.
Gratiți porumbul, rotind, până când este carbonizat frumos, 10 până la 15 minute.
Se servește cu o lingură de unt aromat deasupra.
Se presară cu mai mult coriandru și brânză cotija.