Porumb Caramel De Vacanță
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Porumbul caramel de vacanță ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Porumb Caramel Moale De Vacanță, Schimb De Vacanță / Chocolate Caramel Tarts, și Ușor De Vacanță Condimentat Caramel Cafea.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Puneți cele 8 căni de floricele într-o tigaie cu unt.Topiți bățul de unt într-o cratiță la foc mic. Se amestecă zahărul, sarea, siropul de porumb și melasa. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Introduceți un termometru pentru bomboane în tigaie (folosesc un termometru pentru prăjit adânc care poate fi sprijinit pe baza sa metalică) și fierbeți amestecul încet la foc mic, fără a amesteca, până când temperatura atinge stadiul de fisură moale, aproximativ 285 de grade. Kristina a menționat că acest lucru ar putea dura până la 45 de minute, dar cu un lot mai mic am constatat că a durat mult mai puțin timp.Când termometrul atinge 285, scoateți imediat de pe foc și amestecați sifonul și vanilia. Se amestecă amestecul, apoi se toarnă imediat uniform peste porumbul apărut în tigaie. Se amestecă rapid pentru a acoperi toate floricelele și se întinde uniform pe tigaie.
Coaceți timp de 15 minute și amestecați bine.
Coaceți timp de 30 de minute, amestecând la jumătate.
Scoateți tigaia din cuptor și amestecați nucile, acoperind bine. Reveniți la cuptor și coaceți încă 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute. Întoarceți porumbul caramel pe folie antiaderentă sau foi de copt căptușite cu pergament într-un singur strat. Se răcește complet, apoi se desparte în bucăți de dimensiunea dorită. A se păstra depozitat în pungi sau cutii etanșe.