Portocale braconate cu coajă confiată și ghimbir

Portocale braconate cu coajă confiată și ghimbir
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 266 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel la grătar cu ou Pocat, Parmigiano și coajă de lămâie, Fursecuri cu cinci condimente cu portocale confiate, și Tort De Ciocolată-Citrice Cu Portocale Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți ghimbirul și înjumătățiți transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
2
Tăiați bucățile pe lungime în felii groase de 1/16 inci, apoi tăiați feliile în fâșii julienne de 1/8 inci lățime și transferați într-o cratiță grea de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Îndepărtați coaja din 3 portocale în fâșii lungi și late cu un cojitor de legume, îndepărtând orice miez alb din coajă cu un cuțit de tocat și adăugați la ghimbir în tigaie. Umpleți tigaia cu trei sferturi cu apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut, apoi se scurge într-o sită. Întoarceți coaja și ghimbirul în tigaie și umpleți-le cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
SitaSita
TigaieTigaie
4
Scurgeți coaja și ghimbirul. Repetați fierberea cu mai multă apă rece timp de încă 10 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ApăApă
5
Aduceți 1 1/2 căni de apă, 1 cană de zahăr și sare la fiert în cratiță, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați coaja și ghimbirul și fierbeți ușor, neacoperite, amestecând ocazional, până când coaja și ghimbirul sunt complet translucide și siropul este îngroșat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
7
Scurgeți coaja confiată și ghimbirul într-o sită, aruncând siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Între timp, tăiați 1/2 inch de sus și de jos a tuturor portocalelor cu un cuțit ascuțit, expunând fructele la ambele capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Tăiați coaja și miezul din părți (fără a lăsa părți albe) cu cuțitul de tăiere, tundând fructele dacă sunt mari (dar păstrând forma portocalie) la 2 1/2 până la 2 3/4 inci lățime la mijloc. Aruncați garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Aduceți vinul, sucul de portocale, 1/2 cană Grand Marnier și zahărul rămas la fiert într-o tigaie grea adâncă de 12 inci, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați portocalele, aranjând în 1 strat și fierbeți, acoperite cu un capac etanș, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
12
Transferați portocalele cu o lingură cu fante într-un vas de servit, inversându-le (așa că siropul acoperă portocalele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
13
Adăugați coaja confiată și ghimbirul în sirop și fierbeți la foc moderat, neacoperit, până când siropul se îngroașă și amestecul se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
14
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri Grand Marnier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
15
Când portocalele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați fiecare transversal în treimi pe o tăietură, apoi reasamblați "întreg" în vasul de servire. Lingură amestec de coajă, inclusiv sirop, peste portocale, aranjând zesturi și ghimbir decorativ peste ele. Răciți portocalele în vasul de servire până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
GhimbirGhimbir
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Chiar înainte de servire, lingură sirop în farfurie peste portocale pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
17
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
1
Portocalele pot fi răcite până la 1 zi, acoperite lejer (de preferință cu un bol mare inversat) după 1 oră. Puneți din nou siropul peste portocale chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista