Portobello Steak Burger cu ceapă caramelizată

Portobello Steak Burger cu ceapa caramelizata ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 348 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, ulei de măsline, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați BBQ Portobello brânză la grătar cu ceapă caramelizată, Ciuperci Portobello umplute cu măsline și ceapă caramelizată, și Portobello Paillards cu spanac, fasole albă și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați capace de ciuperci; sigilați și marinați în frigider 24 de ore.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Scoateți capacele de ciuperci din pungă, aruncând marinada.
Așezați capacele de ciuperci pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Combinați maioneza și usturoiul prăjit într-un castron mic.
Întindeți 1/2 lingură de amestec de maioneză uniform peste jumătățile superioare ale chiflelor; deasupra fiecărei jumătăți inferioare a chiflei cu 1 frunză de salată, 1 felie de roșii, 1 capac de ciuperci, 1 lingură de ceapă caramelizată și jumătatea superioară a chiflei.