Portabella Ciuperci Fajitas
Reteta Portabella ciuperci Fajitas ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 265 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ciuperci crimini, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Portabella Ciuperci Fajitas, Portabella Ciuperci Cheesesteaks, și Burgeri Cu Ciuperci Portabella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul, usturoiul, chimenul și sarea la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și ardeiul gras și ceapa; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt crocante.
Se presară cu coriandru și suc de lămâie.
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de ciuperci pe fiecare tortilla; rulati.
Serviți cu guacamole și salsa, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.