Porcini Maghiari-Latkes De Cartofi
Porcini maghiari-Latkes de cartofi este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, ciuperci porcini, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic, Gratin de cartofi cu Porcini și soia, și Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porcini într-un castron mic.
Adăugați 3/4 cană de apă fierbinte și lăsați să stea 45 de minute. Se strecoară prin sită fină, rezervând lichid de înmuiere. Tăiați grosolan porcini.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie antiaderentă medie grea la foc mediu-mare.
Se adauga porcini tocati si usturoi; saut 2 minute.
Adăugați lichid de înmuiere rezervat porcini și boia; gatiti pana se evapora lichidul, amestecand frecvent, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Mișto. (Amestecul de ciuperci se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Cartofi fin grătar de mână sau în procesor echipat cu disc grilaj.
Transferați cartofii într-un castron mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi; lasa sa stea 5 minute.
Scurgeți cartofii. Înfășurați în prosop de bucătărie uscat; răsuciți capetele pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Se amestecă în ou, pesmet, sare și piper. Se amestecă amestecul de ciuperci.
Încălziți 6 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea (de preferință fontă) la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în loturi, aruncați amestecul de cartofi cu 1/4 cană în ulei fierbinte, distanțându-vă. Folosind spatula, aplatizați fiecare în rundă de 4 inci și gătiți până când sunt crocante și maro, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Folosind spatula cu fante, transferați latkes pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați mai mult ulei în tigaie după cum este necesar și lăsați uleiul să se încălzească înainte de a adăuga mai mult amestec de cartofi.
Transferați în farfurii și serviți.
* Disponibil la piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri.