Porcini Farro Risotto

Porcini Farro Risotto
Porcini Farro Risotto necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 296 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, sare kosher, pătrunjel cu frunze foarte plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Farro Și Risotto Porcini, Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi), și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți porcini uscați și 8 1/2 căni de apă la fierbere la foc mare, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră. Ridicați ciupercile din lichidul înmuiat și tocați grosier; puneți lichidul și ciupercile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3
Între timp, topiți untul cu ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, usturoiul și farro și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă și farro devine maro prăjită, aproximativ 7 minute. Se amestecă 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
FarroFarro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Strecurați lichidul de înmuiere porcini printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă 1 cană de lichid în farro și se gătește, amestecând, până aproape absorbit, aproximativ 5 minute. Repetați până când s-a folosit tot lichidul și farro este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
7
Amestecați cimbru, pătrunjel, porcini rezervați și brânză și gătiți încă câteva minute pentru a contopi aromele. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
* Găsiți farro semipearled la amazon.com, sau utilizați farro obișnuit: înmuiați 1 oră în 2 in. de apă pentru a acoperi, apoi scurgeți și gătiți conform instrucțiunilor-cu excepția adăugării întregului lichid simultan (nicio cantitate de agitare nu îl va face cremos, așa că economisiți-vă problemele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista