Porci în saci de dormit
Porcii în saci de dormit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, carne de porc măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sac De Dormit Blondies, Pungile de bani ale lui Gringott, și Saci De Bani Wontons.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o abilitate micăpeste foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional și reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea, până la moale,4-5 minute.
Adăugați usturoiul șigătiți, amestecând ocazional, până când este aromat, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul de șalotă într-un vas mare și lăsați să se răcească.
Combinați panko și laptele într-un castron mic; lăsați să stea până când laptelese absoarbe, 2-3 minute.
Adăugaîn castron cu amestec de șalotă.Strângeți orice exces de lichid din varză murată; tocați grosier și adăugați în castron. Se amestecă 1 lingură Dijonmuștar și semințe de chimen;se condimentează cu sare și piper.
Adăugați carne de porc; folosind o furculițăsau mâinile, amestecați ușor până ladoar combinate (nu amestecați prea mult).
Tapetați o foaie de copt cuhârtie pergament.
Rulați outpastry pe o suprafață ușor înflorită până la un dreptunghi de 14x10".
Tăiați longitudinal în benzi de trei 14x3 1/3".
Transferați benzile lafoaie de copt pregătită. Folosind o treime din umplutura de cârnați și lăsând o margine de 1 " la fiecare capăt,bateți cârnații pentru a forma un jurnal subțire de umplere în centrul benzii de patiserie 1. Fold patiserie oversausage amestec pentru a închide, apoi apăsați patiserie împreună toseal. Îndoiți cusătura pentru a vă asiguracă cârnații sunt bine înfășurați.Repetați cu restul de patiserieși amestec de cârnați.
Tăiați mici fante diagonale la intervale de 1 " de-a lungul vârfului produselor de patiserie(pentru a ajuta la eliberarea aburului).
Blatul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu ou bătut; se răcește la congelator timp de aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: produsele de patiserie pot fi făcute cu 2 săptămâniînainte. Acoperiți bine cu plasticînfășurați, apoi foliați și păstrați-l înghețat.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Bakepastries (dacă sunt înghețate, nu este nevoie să se dezghețe) până când sunt umflate și maro deschis, aproximativ 15 minute.Reduceți căldura la 350 buc. F; continuați să coaceți până când cârnații sunt fierți și patiseria este aurie și complet umflată, aproximativ 25 de minute.
Lasă să se răcească ușor.
Tăiați rulourile de cârnați în cruce în bucăți de 1".
Se servește cu un muștar bowlof Dijon pentru scufundare.