Porci în saci de dormit

Porci în saci de dormit
Porcii în saci de dormit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, carne de porc măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sac De Dormit Blondies, Pungile de bani ale lui Gringott, și Saci De Bani Wontons.

Instrucțiuni

1
Se topește untul într-o abilitate micăpeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional și reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni arderea, până la moale,4-5 minute.
3
Adăugați usturoiul șigătiți, amestecând ocazional, până când este aromat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Transferați amestecul de șalotă într-un vas mare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați panko și laptele într-un castron mic; lăsați să stea până când laptelese absoarbe, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugaîn castron cu amestec de șalotă.Strângeți orice exces de lichid din varză murată; tocați grosier și adăugați în castron. Se amestecă 1 lingură Dijonmuștar și semințe de chimen;se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă bine.
8
Adăugați carne de porc; folosind o furculițăsau mâinile, amestecați ușor până ladoar combinate (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Tapetați o foaie de copt cuhârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Rulați outpastry pe o suprafață ușor înflorită până la un dreptunghi de 14x10".
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Tăiați longitudinal în benzi de trei 14x3 1/3".
12
Transferați benzile lafoaie de copt pregătită. Folosind o treime din umplutura de cârnați și lăsând o margine de 1 " la fiecare capăt,bateți cârnații pentru a forma un jurnal subțire de umplere în centrul benzii de patiserie 1. Fold patiserie oversausage amestec pentru a închide, apoi apăsați patiserie împreună toseal. Îndoiți cusătura pentru a vă asiguracă cârnații sunt bine înfășurați.Repetați cu restul de patiserieși amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Tăiați mici fante diagonale la intervale de 1 " de-a lungul vârfului produselor de patiserie(pentru a ajuta la eliberarea aburului).
14
Blatul și părțile laterale ale produselor de patiserie cu ou bătut; se răcește la congelator timp de aproximativ 30 de minute. Faceți înainte: produsele de patiserie pot fi făcute cu 2 săptămâniînainte. Acoperiți bine cu plasticînfășurați, apoi foliați și păstrați-l înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Bakepastries (dacă sunt înghețate, nu este nevoie să se dezghețe) până când sunt umflate și maro deschis, aproximativ 15 minute.Reduceți căldura la 350 buc. F; continuați să coaceți până când cârnații sunt fierți și patiseria este aurie și complet umflată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
17
Lasă să se răcească ușor.
18
Tăiați rulourile de cârnați în cruce în bucăți de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
RolaRola
19
Se servește cu un muștar bowlof Dijon pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista