Porci de aragaz sub presiune într-o pătură
Porci oala sub presiune într-o pătură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 357 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână făină, sare și piper măcinat, friptură rotundă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Porci într-o pătură, Porci într-o pătură, și Porci într-o pătură.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în patru benzi și lăsați-le plat cu un ciocan de carne.
Presărați fiecare bucată cu sare și piper.
Tăiați feliile de slănină în jumătate și așezați o bucată pe fiecare fâșie de vită.
Puneți o felie de ceapă deasupra slăninii.
Rulați benzi și asigurați-le cu scobitori; înveliți rulourile de carne cu făină.
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Carne de carne brună pe toate părțile.
Se toarnă supă de roșii; folosiți apă pentru a dizolva orice supă rămasă în cutie înainte de a o turna în oala sub presiune.
Adăugați frunza de dafin.
Sigilați capacul și aduceți oala sub presiune până la presiune maximă. Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 30 de minute.
Scoateți din căldură și lăsați presiunea să scadă în mod natural.