Porci de aragaz sub presiune într-o pătură

Porci de aragaz sub presiune într-o pătură
Porci oala sub presiune într-o pătură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 357 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână făină, sare și piper măcinat, friptură rotundă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Porci într-o pătură, Porci într-o pătură, și Porci într-o pătură.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în patru benzi și lăsați-le plat cu un ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Presărați fiecare bucată cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Tăiați feliile de slănină în jumătate și așezați o bucată pe fiecare fâșie de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Puneți o felie de ceapă deasupra slăninii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Rulați benzi și asigurați-le cu scobitori; înveliți rulourile de carne cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Carne de carne brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Se toarnă supă de roșii; folosiți apă pentru a dizolva orice supă rămasă în cutie înainte de a o turna în oala sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Adăugați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Sigilați capacul și aduceți oala sub presiune până la presiune maximă. Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
10
Scoateți din căldură și lăsați presiunea să scadă în mod natural.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista