Poppers Jalape Umplute Cu Plastic
Poppers jalape umplute necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 3190 calorii, 83g de proteine, și 289g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 1 și costă $11.15 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, cremă de brânză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Țipând Umplute Jalapeno Poppers, Poppers Jalapeno Umplute Cu Creveți, și Proaspete Ia Umplute & Coapte Jalapeno Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de ardei.
Tăiați fiecare ardei pe lungime pe 1 parte, lăsând cealaltă parte intactă; îndepărtați semințele și membranele folosind o lingură mică. Clătiți ardeii sub apă rece pentru a îndepărta semințele rămase.
Se amestecă împreună crema de brânză și următoarele 4 ingrediente. Puneți amestecul de brânză cremă într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Decupați 1 colț de geantă pentru a face o gaură mică. Introduceți o cantitate mică de amestec în fiecare ardei și înfășurați fiecare cu 1 felie de slănină. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Aprindeți 1 parte a grătarului, încălzind la 400 până la 500 de căldură (mare); lăsați cealaltă parte neluminată. Aranjați ardeii peste partea neluminată și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 22 până la 25 de minute pe fiecare parte.