Poppers cu burtă de porc
Pork-Bellied Poppers este o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 245 de calorii. Pentru 57 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de sos de grătar, făină, brânză cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Jalapeno Poppers, Chicken Poppers și Conopiflower Poppers.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jalapeno pe lungime, apoi faceți o tăietură transversală mică la capătul tulpinii pentru a forma un T. Deschideți ușor jalapeno și răzuiți semințele și membranele cu un cuțit.
Puneți jalapenos, laptele și 2 căni de apă într-un castron mare și lăsați la înmuiat 15 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Între timp, amestecați cheddarul, crema de brânză, carnea de porc și pudra de chili într-un castron cu mâinile până se combină.
Scurgeți jalapenos și uscați-i. Umpleți 1 până la 2 linguri de umplutură de brânză în fiecare ardei.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Bateți ouăle și 1/2 linguriță de sare într-un alt vas.
Pune pesmetul într-un al treilea vas. Pe rând, prindeți ardeii de tulpini și treceți prin făină, apoi înmuiați în ouăle bătute, lăsând să picure excesul și rulați prin pesmet; scufundați din nou ouăle și rulați din nou în pesmet.
Transferați pe o farfurie și puneți la frigider până când stratul se întărește, aproximativ 20 de minute.
Încălziți aproximativ 1 inch de ulei vegetal într-o cratiță mare la foc mediu până când un termometru pentru prăjire înregistrează 300 de grade F. Prăjiți jalapenos în loturi, întorcându-le, până devin maro auriu, 4 până la 5 minute per lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presara cu sare si se serveste cu sos gratar.
Fotografie de Charles Masters