Popcorn De Ciocolată

Popcorn De Ciocolată
Popcorn ciocolata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, cacao, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Floricele de Valentine ' s (floricele de ciocolată albă), Popcorn rapid de ciocolată cu lapte condensat (Pipoca de ciocolată), și Popcorn De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La foc mediu, folosind o oală de 4 litri, combinați zahărul, siropul de porumb, untul, cacao și sarea și dați la fiert. Odată ce amestecul este bine amestecat, adăugați porumbul popped. Gatiti si amestecati pana cand popcornul este acoperit, aproximativ 2 minute. Se răcește amestecul și se formează în bile de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista