Ponzu-Friptură De Flanc Glazurată

Ponzu-Friptură De Flanc Glazurată
Ponzu-glazurate flanc friptură ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Cu Ponzu Și Unt Miso, Friptură de flanc glazurată cu soia, și Friptură De Flanc Glazurată Și La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute si scoateti-l de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați friptura pe o tigaie de carne căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Ungeți jumătate din amestecul de soia peste friptură; se fierbe 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți friptura; periați cu amestecul de soia rămas. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Scoateți din cuptor; înfășurați folie în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
7
Serviți friptura cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista