Pollo al Mattone
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Pollo al Mattone ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 4,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1123 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de piper, rozmarin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pollo al Mattone: pui sub o cărămidă, Poussin al Mattone, și Pui Calabrian al Mattone.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipamente speciale: greutăți, cum ar fi cărămizi acoperite cu folie sau tigaie din fontă
Într-un castron mic combinați usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, coaja de lămâie și sucul, rozmarinul, pimentonul și chimenul.
Stropiți în ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Așezați puiul într-un castron mare și masați cu amestecul de condimente.
Se lasă la marinat 12 până la 24 de ore la frigider sau 2 ore la temperatura camerei.
* Dacă refrigerați puiul, scoateți-l din frigider cu 45 de minute până la 1 oră înainte de gătit pentru a lăsa puiul să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Condimentează puiul cu sare și piper.
Așezați puiul marinat în tigaie, cu pielea în jos. Ungeți fundul unei alte tigaie mari, așezați-o deasupra găinilor și așezați cărămizi sau greutăți în a doua tigaie. Gatiti puiul pana cand pielea incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Așezați întregul meci de tragere în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute.
Scoateți tigăile din cuptor și scoateți greutățile și tigaia superioară. În acest moment, pielea ar trebui să fie frumoasă și maro închis. Verificați puiul pentru coacere, ar trebui să fie gătit, dar totuși suculent și suculent.
Scoateți puii din tigaie și rezervați pe un platou mare.
Îndepărtați excesul de grăsime din tigaia sotată și adăugați vinul alb. Gatiti la foc mare pana cand vinul s-a redus cu mai mult de jumatate.
Se adaugă bulionul de pui, se condimentează cu sare și se reduce la jumătate.
Aranjați puiul pe farfurii de servire sau pe un platou. Puneți sucurile peste. Are gust de pui!