Poblanos umplut cu piure de brânză de capră
Poblanos umplute cu brânză de capră piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, zară, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză De Capră, Piure De Cartofi Cu Brânză De Capră, și Piure De Cartofi Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Ardei la grătar, fără capac la grătar, 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată vezicule.
Puneți ardeii într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați cu grijă ardeii.
Tăiați fiecare ardei pe lungime în jos pe 1 parte, având grijă să nu tăiați cealaltă parte.
Îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Tăiați cartofii în bucăți de 2 inci. Aduceți cartofii, sarea și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și gătiți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Întoarceți cartofii la cuptorul olandez, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până se usucă.
Mash cartofi cu un masher de cartofi. Se amestecă zeama, untul, ardeii iute și jumătate de brânză de capră până se omogenizează. Puneți amestecul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar de dimensiuni de galon. (Nu sigilați.) Snip 1 colț de sac, și amestecul de țeavă în fiecare piper; top cu brânză de capră rămasă.
Ardei la grătar, acoperiți cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 10 până la 12 minute sau până când brânza este topită.