Plăcintă de țară
Country Pie durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,87 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii, 25 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați carne de vită, ceapă, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Country Pie, Country Pie și Country Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 10 inchi uns. farfurie de plăcintă.
Într-un castron, combinați sosul de roșii, orezul, 1/2 cană de brânză, apa și sarea. Se pune în coajă de carne. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.