Plăcintă de păstor cu tăiței de vită

Plăcintă de păstor cu tăiței de vită
Carne de vită taitei Shepherd ' s Pie este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, cartofi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Plăcintă de păstor cu tăiței de vită, Paleo Shepherd ' s Pie, și Carne de vită și ciuperci Shepherd ' s Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie medie, se rumenesc carnea de vită la foc mediu și se scurg. Se amestecă în apă, se amestecă supa și macaroane cot; se lasa sa fiarba toate împreună timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Amestec De SupăAmestec De Supă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă cu cartofi și se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute și serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista