Franceză plăcintă de mătase este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, produs din ouă fără colesterol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), și Plăcintă De Mătase Franceză.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Cuptor de căldură la 475 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Într-un castron mediu, bateți 1 cană de zahăr granulat și untul cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie și ciocolată. Bateți treptat produsul din ou la viteză mare până când este ușor și pufos (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ciocolata
Vanilie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Se toarnă în crusta de plăcintă. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
9
Într-un castron mediu răcit, bateți frisca, 2 linguri de zahăr granulat și 1 linguriță de vanilie cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Placinta de Top cu frisca; garnisiți cu bucle de ciocolată.