Plăcintă Cumberland cu vârf crocant

Plăcintă Cumberland cu vârf crocant
Crispy topped Cumberland pie necesită în jurul valorii de 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. O porție conține 651 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, făină, cheddar matur și parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 380 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Cumberland Pie, Ton Și Paste Crocante, și Spanac Cremos Cu Vârf Crocant.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se înmoaie țelina, ceapa, morcovii, Golful și 1 crenguță de cimbru într-o caserolă cu 1 lingură de ulei și untul timp de 10 minute. Se amestecă făina, urmată de sosul pur, Worcestershire și cuburile de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Bouillon CubeBouillon Cube
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se amestecă treptat 600 ml apă fierbinte, apoi se toarnă carnea de vită și se aduce la foc mic. Acoperiți și gătiți la cuptor timp de 2 ore 30 de minute, apoi descoperiți și gătiți timp de 30 de minute -1 ore mai mult până când carnea este cu adevărat fragedă și sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, gătiți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită până când nu sunt gata, ci despre drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați carnea într-un vas de copt. Feliați spuds în runde groase de 1cm și aruncați ușor cu condimente, uleiul rămas și frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Strat pe carnea de vită, împrăștiindu-se cu brânza pe măsură ce stratificați. Puteți acoperi și răci plăcinta acum timp de 1 zi sau puteți îngheța până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și coaceți timp de 30-40 de minute până când sunt aurii și crocante, iar sosul clocotește dacă vasul a intrat la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se servește cu mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Revista