Plăcintă cu înghețată Dulce de leche cu sos de fudge Mocha

Plăcintă cu înghețată Dulce de leche cu sos de Fudge Mocha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 607 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de caramel, zahăr pudră, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată Dulce de leche cu sos de fudge Mocha, Dulce De Leche-Desert De Înghețată Mochan, și Înghețată Dulce de leche cu căpșuni proaspete și sos Mexican de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. amestecați nucile pecan și zahărul în procesor până când nucile pecan sunt măcinate fin.
Adăugați firimituri de prăjituri și scorțișoară și procesați pentru a combina.
Adăugați unt și amestecați până se formează aglomerări umede. Apăsați crusta pe partea de jos și în sus a vasului de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți până când crusta este ușor prăjită, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Se amestecă 2 linguri de apă clocotită și praf de cafea într-un castron mic până când pulberea se dizolvă.
Bateți zahărul și cacao într-o cratiță medie grea.
Bateți în 1 cană smântână, sirop de porumb și amestec de cafea.
Adăugați ciocolată și unt. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând continuu. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute. Se răcește 30 de minute. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Se înmoaie 1 halbă de înghețată la temperatura camerei 15 minute.
Se întinde uniform pe fundul crustei.
Stropiți 3 linguri de sos peste înghețată. Congelați până se instalează sosul, aproximativ 15 minute.
Între timp, se înmoaie restul de 1 halbă de înghețată la temperatura camerei 15 minute.
Se întinde uniform deasupra sosului.
Stropiți cu 3 linguri de sos. Congelați plăcinta până la îngheț, cel puțin 4 ore. (Sosul și plăcinta pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați sosul. Păstrați plăcinta înghețată.)
Reîncălziți sosul de fudge mocha la foc mic, amestecând des. Bateți 1/2 cană smântână răcită, zahăr pudră și 1/2 linguriță de vanilie rămasă într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Se transferă în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Pipe rozete de cremă în jurul marginii superioare a plăcintei.
Se presară cu nuci pecan tocate.
Tăiați plăcinta în pene și serviți cu sos.