Plăcintă cu înghețată cu sos ușor de Caramel
Placinta cu inghetata cu sos de Caramel usor ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 735 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă cu înghețată cu sos ușor de Caramel.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, zahărul brun, jumătate și jumătate și sarea într-o cratiță la foc mediu mic. Gatiti in timp ce bateti usor timp de 5 pana la 7 minute, pana cand este mai gros.
Adăugați vanilie și gătiți încă un minut pentru a se îngroșa în continuare. Opriți focul și turnați sosul într-un borcan. Se dă la frigider până la rece. Pentru a face crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Bateți albușurile până se spumează.
Adăugați zahărul și sarea și bateți la înălțime până se înțepenesc. Îndoiți în nuci.
Întindeți amestecul pe tot fundul și părțile laterale ale unei tigaie fără sticlă, asigurându-vă că acoperiți în mod adecvat părțile laterale.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, urmărind spre sfârșit pentru a vă asigura că crusta nu devine prea maro.
Scoateți din cuptor când crusta este maro aurie. Lăsați crusta să gătească complet.Când crusta este rece, scoateți înghețata din congelator. Se lasă să se înmoaie. Când este moale, întindeți o halbă de înghețată (am folosit Butter Brickle) peste fundul crustei.
Întindeți cealaltă halbă (am folosit fasole de vanilie) peste prima aromă. Acoperiți cu folie și congelați până la foarte mult hard.To serviți, tăiați felii de plăcintă și serviți pe farfurii individuale cu sos rece de caramel spoonat deasupra. * Rețineți că crusta va fi puțin lipicioasă...dar este oh, atât de bine!
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "