Plăcintă Cu Zăbrele Din Carne De Vită Cu Pere-Afine
Pear-Cranberry Mincemeat Lattice Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de nucșoară, ienibahar măcinat, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Zăbrele Din Carne De Vită Cu Pere-Afine, Plăcintă Cu Zăbrele De Pere-Afine, și Plăcintă cu pere-afine cu zăbrele false.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția aluatului de patiserie și se răcește într-un recipient etanș, amestecând cel puțin o dată pe zi timp de cel puțin 3 zile.
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc. Puneți o foaie mare de copt pe raft și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți o bucată mai mare de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci, apoi încadrați într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Chill coajă în timp ce rulare bucată mai mică de aluat pentru crusta de top.
Rolați o bucată mai mică de aluat pe o suprafață ușor făinată, cu sucitor ușor făinat, într - un dreptunghi de aproximativ 16 pe 11 inci.
Tăiați transversal în benzi de 12 (lățime de 1 inch) cu o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit. Se amestecă carnea tocată, apoi se pune lingura în coajă într-un strat uniform. Țeseți un model de zăbrele peste plăcintă cu benzi de patiserie.
Tăiați marginile benzilor la același nivel cu marginea crustei inferioare. Ori crusta de jos în sus peste marginile zăbrele și decorativ crimp.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și acoperiți marginea plăcintei cu un scut sau folie pentru plăcintă dacă începe să se rumenească prea repede. Continuați să coaceți până când crusta este maro aurie și umplutura începe să baloneze în jurul marginii, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Transferați plăcinta într-un raft și răciți la cald sau la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei.
* Carnea tocată poate fi răcită până la 2 săptămâni.* Pie păstrează, acoperit și răcit, 2 zile. Se aduce la temperatura camerei sau se reîncălzește într-un cuptor preîncălzit de 350 km F cu 15 minute înainte de servire.