Plăcintă Cu Unt De Pere
Pear Butterscotch Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de pere anjou, scorțișoară, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Pear Crisp cu Topping de Macadamia Butterscotch, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch.
Instrucțiuni
Puneți o foaie de copt pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Bateți împreună făina, scorțișoara, nucșoara și sarea, apoi amestecați zahărul brun, rupând orice bulgări. Aruncați ușor perele cu amestec de zahăr brun, suc de lămâie și vanilie și lăsați să stea 5 până la 15 minute pentru a macera fructele.
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați discul rămas răcit) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch.
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 13 inci. Resturi de rezervă.
Transferați umplutura în coajă. Punctați cu unt, apoi acoperiți cu patiserie rotundă. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch (resturi de rezervă). Apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi pliați sub. Periați ușor crusta superioară cu o parte din spălarea ouălor, apoi tăiați orificiile de aerisire de 3 (1 inch).
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați discul rămas răcit) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch.
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 13 inci. Resturi de rezervă.
Transferați umplutura în coajă. Punctați cu unt, apoi acoperiți cu patiserie rotundă. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch (resturi de rezervă). Apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi pliați sub. Periați ușor crusta superioară cu o parte din spălarea ouălor, apoi tăiați orificiile de aerisire de 3 (1 inch).
Întindeți resturi de aluat de aproximativ 1/8 inch grosime și tăiați formele frunzelor cu tăietori (sau un cuțit). Aranjați decorativ deasupra plăcintei, apăsând ușor pentru a-i ajuta să adere. Periați ușor crusta superioară și decupajele cu o parte din spălarea ouălor și presărați cu zahăr granulat.
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți cuptorul la 375 F și coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, cu 40 până la 45 de minute mai mult. Se răcește la cald sau la temperatura camerei, 2 până la 3 ore.
Plăcinta este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte.