Plăcintă Cu Unt De Pere

Plăcintă Cu Unt De Pere
Pear Butterscotch Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de pere anjou, scorțișoară, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Pear Crisp cu Topping de Macadamia Butterscotch, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch.

Instrucțiuni

1
Puneți o foaie de copt pe raftul din mijloc al cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, scorțișoara, nucșoara și sarea, apoi amestecați zahărul brun, rupând orice bulgări. Aruncați ușor perele cu amestec de zahăr brun, suc de lămâie și vanilie și lăsați să stea 5 până la 15 minute pentru a macera fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
PerePere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați discul rămas răcit) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 13 inci. Resturi de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați umplutura în coajă. Punctați cu unt, apoi acoperiți cu patiserie rotundă. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch (resturi de rezervă). Apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi pliați sub. Periați ușor crusta superioară cu o parte din spălarea ouălor, apoi tăiați orificiile de aerisire de 3 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
6
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați discul rămas răcit) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 13 inci. Resturi de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Transferați umplutura în coajă. Punctați cu unt, apoi acoperiți cu patiserie rotundă. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch (resturi de rezervă). Apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi pliați sub. Periați ușor crusta superioară cu o parte din spălarea ouălor, apoi tăiați orificiile de aerisire de 3 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
9
Întindeți resturi de aluat de aproximativ 1/8 inch grosime și tăiați formele frunzelor cu tăietori (sau un cuțit). Aranjați decorativ deasupra plăcintei, apăsând ușor pentru a-i ajuta să adere. Periați ușor crusta superioară și decupajele cu o parte din spălarea ouălor și presărați cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Coaceți plăcinta pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți cuptorul la 375 F și coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, cu 40 până la 45 de minute mai mult. Se răcește la cald sau la temperatura camerei, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Plăcinta este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar poate fi coaptă cu 1 zi înainte.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista