Plăcintă Cu Somon I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu somon. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 431 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, brânză cheddar, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Placinta cu rosii a lui Sandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie gătiți orezul cu apa.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (225 grade C).
Tapetați o farfurie de plăcintă cu produse de patiserie și puneți-o deoparte.
Într-o cratiță mare la foc mediu, călește ceapa și ciupercile în unt până se înmoaie.
Combinați orezul gătit cu supa de ciuperci și întindeți jumătate din amestec pe fundul cojii plăcintei.
Întindeți piureul de somon peste amestecul de orez. Se acoperă cu amestecul de ciuperci/ceapă sotat și apoi se acoperă cu amestecul de orez rămas.
Se presară cu brânză rasă și se acoperă cu produse de patiserie. Sigilați marginile și străpungeți partea superioară.
Coaceți la 450 grade F (225 grade C) timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți încă 30 până la 35 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.