Plăcintă cu rubarbă cu pastă de migdale
Plăcinta cu rubarbă cu pastă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 667 calorii. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați aluat, lapte, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pastă De Migdale De Casă, Pastă De Migdale De Casă, și Rețetă De Marțipan (Pastă De Migdale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie adâncă de 9 inci (24 cm).
Faceți umplutura: într-un castron mare, combinați rubarba, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, semințele de vanilie, coaja și sucul de portocale și alunele. Puneți amestecul deoparte pentru a macera, aruncând ocazional.
Faceți aluatul: într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Cu mâinile reci sau într-un robot de bucătărie, lucrați rapid în untul rece, până când aluatul seamănă cu firimituri grosiere.
Într-un al doilea castron, amestecați împreună laptele, oul întreg și gălbenușul de ou.
Faceți o depresiune în mijlocul amestecului de făină și turnați amestecul de lapte. Amestecați cu o spatulă de lemn până când aveți un aluat moale frumos, care nu este lipicios. Este posibil să aveți nevoie de ceva mai multă făină.
Împărțiți aluatul în două părți egale, înfășurați-le în plastic și dați-le la frigider timp de 1 oră pentru a se rigidiza.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F (175 buc.c).
Întindeți o bilă de aluat pe un blat bine înfăinat. Aluatul va fi destul de moale, așa că, în timp ce rulați, va trebui să presărați mai multă făină peste sucitor și aluat.
Montați aluatul în placa de plăcintă și tăiați bine marginile. Zdrobiți pasta de migdale peste fund și întindeți-o uniform.
Puneți toată rubarba din castron în crustă. Dacă există mult lichid în vas, lăsați-l în urmă, altfel fundul plăcintei va deveni ud.
Întindeți cealaltă bilă de aluat și așezați-o peste plăcintă. Cu o furculiță, apăsați ferm marginile împreună. Cu un miez de mere sau cuțit, tăiați o gaură în centru pentru a permite aburului să scape din plăcintă.
Bateți albușul rămas și periați întreaga plăcintă cu el.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 35 până la 45 de minute, până se rumenesc.
Lăsați plăcinta să se răcească, apoi serviți-o caldă sau la temperatura camerei cu frișcă.