Plăcintă cu prune și migdale

Plăcintă cu prune și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de prune și migdale adânci. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 747 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frișcă, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă cu prune și migdale, Plăcintă cu prune, și Deep-Dish Prune Cizmar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 9-inch forma de primăvară pan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Dacă folosiți semințele de anason, prăjiți-le ușor în tigaie la foc mediu până când sunt aromate, 2 minute. Se macină într-o moară de condimente sau mortar și se pistilează până se fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Combinați untul și zahărul într-un robot de bucătărie până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați oul, semințele de anason dacă folosiți, vanilia și sarea și pulsul pentru a combina. (Acest lucru poate părea dur și curat, dar nu vă faceți griji, totul se întoarce împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați aproximativ jumătate din făină și pulsați rapid de 3 până la 4 ori pentru a încorpora. Răsturnați marginile procesorului și adăugați făina rămasă. Puls suficient pentru a face un aluat grosier, sfărâmicios. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci pentru a forma un strat subțire și uniform (vezi foto), folosind hârtie cerată pentru a netezi. Congelați crusta în timp ce pregătiți umplutura.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Pulse 1 1/4 cana migdale într-un procesor de alimente până la foarte fin la sol (aveți grijă să nu peste procesul de nuci sau se pot obține gras).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați nucile într-un bol. În același procesor, combinați untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați scorțișoara și continuați să pulsați până când se combină uniform. Răsturnați părțile laterale ale bolului și pulsați în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați migdalele rezervate și pulsul până se amestecă. Aranjați prunele tăiate cu fața în jos, peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
5
Întindeți umplutura deasupra și neteziți cu o mică spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
6
Se presară cu migdalele rămase și se pune la congelator timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Coaceți plăcinta până când umplutura se umflă și este aurie, dar încă ușor moale în Centru, 1 oră 15 minute pentru o tigaie cu fund de sticlă sau 1 oră 30 minute pentru o tigaie din aluminiu. Dacă crusta începe să se rumenească, acoperiți plăcinta cu folie în ultimele 15 minute de gătit. Când plăcintă se face, opriți cuptorul și a propunerii ușa deschisă. Se răcește plăcinta la cuptor timp de 15 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți la temperatura camerei cu înghețată sau frișcă ușor îndulcită.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Ușor îndulcităFrișcă Ușor îndulcită
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1
- Plăcinta poate fi asamblată și înghețată cu până la 2 săptămâni înainte.
2
Coaceți plăcinta înghețată timp de aproximativ 1 1/2 ore. -
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Plăcinta la cuptor poate fi înfășurată strâns și refrigerată până la 2 zile sau congelată până la 2 săptămâni. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista