Plăcintă cu porumb argentinian
Rețeta de plăcintă cu porumb argentinian se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 288 de calorii, 6 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de crustă de plăcintă necoaptă, sare, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Încercați Humitas (budinca de porumb argentinian), Empanadas argentiniene și Alfajores argentinieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți 1 ou într-o cratiță acoperită cu apă de 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert. Odată ce apa fierbe, se ia imediat de pe foc și se lasă oul să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte și se răcește oul sub jet de apă rece din chiuvetă; curățați și tăiați oul. Între timp, aduceți o cratiță cu apă la fiert. Amestecați porumbul și reveniți la fierbere. Gatiti 2 minute; se strecoară și se lasă deoparte la răcit.
Încinge uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Turnați laptele în cratiță și amestecați amidonul de porumb.
Adăugați untul, nucșoara, sare și piper. Aduceți la fiert amestecând constant, apoi gătiți timp de 2 minute până când untul s-a topit și sosul s-a îngroșat. Se amestecă oul fiert tare și porumbul; se toarnă în crusta de plăcintă.
Ungeți crusta cu oul bătut.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand crusta si placinta sunt maronii, aproximativ 25 de minute.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.