Plăcintă Cu Pizza Ricotta

Plăcintă Cu Pizza Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta Pizza Pie. Această rețetă face 12 porții cu 335 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, ouă, salam și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza cu smochine, șuncă și Ricotta, Pizza Pomodoro Cu Ricotta, și pizza cu smochine și ricotta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați făina, sarea și uleiul de măsline într-un castron mare și lucrați-l cu mâinile până când uleiul este încorporat și amestecul seamănă cu firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de ouă și aruncați până când aluatul se adună într-o masă uscată. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați încă o lingură sau două de apă, dacă este necesar.) Frământați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Aplatizați aluatul într-un disc; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de umplutură, cu excepția a 1 lingură de ouă și 1 lingură de pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unui vas de plăcintă cu diametrul de 9 inci cu 2/3 din aluat (întins cu grosimea de 1/8 inch), permițând o surplombă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Răsturnați umplutura în vas și acoperiți cu restul de 1/3 din aluat (rulat la aceeași grosime). Apăsați marginile împreună pentru a sigila și tăiați fante în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Se periază cu oul rezervat și se presară cu brânza rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Se coace timp de 10 minute, apoi se reduce focul la 350 km f și se coace până când blatul s-a umflat, încă aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească cu 15 minute înainte de a scoate din vas.
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista