Plăcintă Cu Pizza Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta Pizza Pie. Această rețetă face 12 porții cu 335 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, ouă, salam și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza cu smochine, șuncă și Ricotta, Pizza Pomodoro Cu Ricotta, și pizza cu smochine și ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați făina, sarea și uleiul de măsline într-un castron mare și lucrați-l cu mâinile până când uleiul este încorporat și amestecul seamănă cu firimiturile.
Adăugați amestecul de ouă și aruncați până când aluatul se adună într-o masă uscată. (
Adăugați încă o lingură sau două de apă, dacă este necesar.) Frământați până se omogenizează.
Aplatizați aluatul într-un disc; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de umplutură, cu excepția a 1 lingură de ouă și 1 lingură de pecorino.
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unui vas de plăcintă cu diametrul de 9 inci cu 2/3 din aluat (întins cu grosimea de 1/8 inch), permițând o surplombă de 1 inch.
Răsturnați umplutura în vas și acoperiți cu restul de 1/3 din aluat (rulat la aceeași grosime). Apăsați marginile împreună pentru a sigila și tăiați fante în crusta superioară.
Se periază cu oul rezervat și se presară cu brânza rezervată.
Se coace timp de 10 minute, apoi se reduce focul la 350 km f și se coace până când blatul s-a umflat, încă aproximativ 1 oră.
Lăsați să se răcească cu 15 minute înainte de a scoate din vas.
Se servește cald sau la temperatura camerei.