Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Rețetă De Sfeclă Murată
O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 150. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați până la 5 sfeclă, ou, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru plăcinta de pui: Preîncălziți cuptorul la 232°. topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați prazul și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
Adăugați încă o lingură de unt în aceeași tigaie, adăugați ciupercile și ridicați focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați sarea și gătiți timp de 5 până la 8 minute, sau până când ciupercile eliberează o parte din lichidul lor și încep să se usuce în tigaie. Ar trebui să fie parțial rumenite și foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați-le pe o altă farfurie și puneți-le deoparte. Construiți plăcinta în straturi fie într-o tigaie ceramică, fie, dacă vă simțiți mai rustic (sau mai macho) într-o tigaie din fontă. Apăsați ușor puiul în partea de jos a tigaiei pentru a forma un strat uniform și împrăștiați tarhonul și șalota deasupra. Apoi, adăugați prazul și, în final, ciupercile. Pune deoparte. În aceeași tigaie pe care ați folosit-o, topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu-mic. Când clocotește, folosiți un tel de sârmă pentru a amesteca făina. Gatiti timp de 1 minut sau pana cand incepe sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă Ceramică
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați smântâna, amestecând tot timpul și gătiți încă un minut sau cam așa ceva, sau doar până când crema face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă sosul peste plăcintă, folosind o spatulă de cauciuc pentru a răzui tigaia și a distribui ușor sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați o măcinare sănătoasă a piperului înainte de a pune pe patiseria de puf. Odată ce este la locul său, tăiați-l pentru a se potrivi tigaiei, introduceți o duzină de găuri în ea cu o furculiță și, folosind o perie de patiserie, periați blatul cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când blatul este frumos rumenit și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de tăiere. Aduceți această plăcintă impresionantă la masă și serviți-o acolo. Pentru sfecla murată: Preîncălziți cuptorul la450f.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Murată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Așezați sfecla pe o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă, stropiți cu 1/4 cană de apă, apoi înfășurați-le foarte strâns în folie prin sertizarea marginilor împreună de jur împrejur. Setați pachetul pe o foaie/tavă de copt și prăjiți timp de 30 până la 40 de minute sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit în centru. Când sfecla este gata, desfaceți pachetul și lăsați-le să se răcească suficient, astfel încât să puteți îndepărta pielea cu degetele. Ar trebui să se desprindă destul de ușor; folosiți un cuțit de tăiat unde se lipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Tăiați sfecla decojită în 6 sau 8 pene, în funcție de mărimea lor. Împachetați-le într-un borcan de litru și turnați oțetul și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Presărați sarea deasupra. Dacă sfecla nu este acoperită, adăugați părți egale de apă și oțet până când sunt, împreună cu 1/2 linguriță de sare per cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de a servi. A se păstra până la 2 luni, bine acoperit la frigider.