Plăcintă cu nuci Pecan Bourbon-portocale

Plăcintă cu nuci Pecan Bourbon-portocale
Bourbon-orange Pecan Pie ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 13 și costă 57 de cenți pe porție. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți bourbon, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Plăcintă Bourbon-Orange Pecan cu cremă Bourbon, Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Bourbon Portocaliu, și Chifle lipicioase Pecan cu glazură portocalie și Bourbon.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții13
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista