Plăcintă cu noroi
Plăcinta cu noroi durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 783 de calorii , 13 g de proteine și 48 g de grăsimi . Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, înghețată de ciocolată, ciocolată și extract de vanilie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu un scor la cupă de 0% , acest preparat este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Plăcinta cu dovleac și șifon cu crustă dublă de ciocolată , Plăcinta „Impossible” cu nucă de cocos și Plăcinta cu pui cu 4 ingrediente .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitană și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in neuns. farfurie adâncă de plăcintă.
Se coace la 350° timp de 10 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-un castron mare, bate înghețata de ciocolată și înghețata de cafea. Se pune în crustă. Acoperiți și congelați timp de 8 ore sau peste noapte.
Pentru sosul de ciocolata, intr-o cratita mica, topim untul si ciocolata la foc mic; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă zahărul, sarea și laptele evaporat. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.
Luați de pe foc; încorporați vanilia. Dați deoparte.
Scoateți plăcinta din congelator cu 15 minute înainte de servire. Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe. Adăugați treptat zahăr; bate pana se formeaza varfuri moi.
Stropiți trei dungi de sos de ciocolată într-o pungă de patiserie; se adauga cu grija frisca. Țevi pe fiecare felie de plăcintă.
Serviți cu sosul de ciocolată rămas.