Plăcintă Cu Mere Cu Crustă Dublă
Rețeta plăcintă cu mere cu crustă dublă ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Lapte Cu Crustă Dublă, Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Crustă Dublă, și Crisp De Prune Cu Crustă Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti produse de patiserie, lingurați ușor 2 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 1/2 căni de făină și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare, amestecând bine cu un tel; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat apă cu gheață; aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este umed. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Apăsați ușor fiecare porție într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați 1 porție de aluat răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; potriviți aluatul, folia de plastic cu fața în sus, într-o placă de plăcintă de 9 inci, acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați folia de plastic rămasă.
Pentru a pregăti umplutura, combinați mărul și următoarele 5 ingrediente (prin nucșoară); aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de mere în placa de plăcintă pregătită; se acoperă cu unt.
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați porțiunea rămasă de aluat răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; potriviți aluatul, folia de plastic cu fața în sus, peste amestecul de mere.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați marginile aluatului împreună. Ori marginile sub, și flaut.
Tăiați mai multe fante deasupra aluatului pentru a permite aburului să scape.
Pentru a pregăti toppingul, periați blatul aluatului cu lapte; presărați zahăr turbinado uniform peste aluat.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt căptușită cu folie; coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți plăcinta din cuptor); coaceți încă 40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.