Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mentă de ciocolată înghețată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 376 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, înghețată vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tablă De Șah De Ciocolată Cu Mentă Congelată, Desert De Mentă De Ciocolată Congelată, și Plăcintă Cu Ciocolată Înghețată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile de ou într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se incalzeste cuptorul la 275 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; bate până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
4
Se întinde pe părțile inferioare și în sus ale unui 9-in uns și presărat cu făină. placă de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezea să se răcească complet în interiorul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță grea mică, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă zahărul și laptele evaporat. Gatiti la foc mic 45-60 de minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc; se amestecă extractele și sarea. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Întindeți înghețata în crustă de bezea. Îndoiți frișca în sosul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Se întinde peste stratul de înghețată; acoperiți și congelați până când este ferm.