Plăcintă Cu Lămâie Cu Trei Straturi

Plăcintă Cu Lămâie Cu Trei Straturi
Această rețetă face 15 porții cu 157 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de crustă de cracker graham gata de utilizare, lapte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat triplu de lămâie, Tort De Lămâie Cu Trei Straturi, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Cu Trei Straturi.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecurile de budincă, laptele și sucul într-un castron mediu cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Întindeți 1-1 / 2 căni pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
3
Bateți jumătate din biciul rece în amestecul de budincă rămas; se întinde peste stratul de budincă în crustă. Sus cu biciul rece rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista