Plăcintă Cu Lăcustă

Plăcintă Cu Lăcustă
Placinta Grasshopper necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână crustă de firimituri de ciocolată, topping bătut, amestec de budincă de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2068 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu înghețată cu mentă fără lactate (aka Placinta Grasshopper), Placinta Cu Grasshopper + 15 Deserturi Fara Placinta Cu Fructe, și Plăcintă Cu Lăcustă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți în 3/4 cană de topping biciuit. Îndoiți 3/4 cană de bomboane. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3
Într-un alt castron, combinați extractul și toppingul bătut rămas; adăugați colorant alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se întinde peste stratul de budincă; se presară cu bomboanele rămase. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Lambrusco, Categoria De Produse Alimentare, Cremă Sherry, Vin Santo, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roșu Spumant, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Recolta Târzie

Grasshoppier Pie funcționează foarte bine cu vin, băutură alcoolică și Ingredient. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Casal Figueiran Antonio cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Casal Figueira Antonio
Casal Figueira Antonio
Arome Intense de flori albe, tarhon proaspăt, măr verde și galben, pere și vanilie. Pe cerul gurii, intens și luminos, cu textura matasoasa si o combinatie rara de greutate si eleganta livada fructe, flori, cutie de condimente și citrice luminoase duce la un finisaj lung, intens, cu tonuri lilting de ierburi verzi și minerale.Acesta este un vin destinat pentru bounty of the sea. Fluke crudo, branzino prăjită, stridii Rockefeller, sare și piper creveți.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista